maanantai 19. syyskuuta 2016

Ruskakuvia

Olen nähnyt muistaakseni kerran lapsena ruskan pohjoisessa, mutta muistan siitä todella vähän. Nyt täällä on ruska parhaimmillaan ja herran jestas tuota värimaailmaa! Aivan sanoinkuvailemattoman kaunista katsoa luontoa ja sitä, mikä maisema muodostuu merestä, vuorista ja ruskasta. Taas jälleen kerran voisin vain istua mättäällä ja tuijottaa maisemia.


Lara keskitty mättäillä kierimiseen ja pötköttelyyn.


Pitäisi hankkia kunnon kamera, tuntuu ettei maisemat pääse oikeuksiin puhelimen kameralla vaikka hyvä kamera puhelimen kameraksi onkin.

Reilun kahden viikon päästä starttaa Suomen visiitti. Tuolloin voi olla Kilpisjärvellä jo lunta, joten suunnitelmista poiketen sain uudet talvirenkaat matkahuollon kautta Kilpisjärvelle. Lähden tällä viikolla hakemaan renkaat tänne ja kohtahan ne täytyy vaihtaa alle. Outoa, nythän on vasta syyskuu, mutta niin se talvi vaan tekee tuloaan.

Elän nyt ajatuksissa jotain välivaihdetta, töissä on tasaista ja odotan talvea. Ja samalla olen pikkuhiljaa alkanut miettimään, mitä teen ensi keväänä kun työsopimukseni loppuu. Siihen on vielä pitkä aika, mutta töiden kannalta sitä pitää jo ajatella. Jäänkö tänne vielä vai palaanko Suomeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti